ВІТАЮ ВАС НА МОЄМУ БЛОЗІ, ЯКИЙ СТВОРЕНИЙ ДЛЯ НАВЧАННЯ ТА ОБМІНУ ДОСВІДОМ. СПОДІВАЮСЬ, ЩО ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВИ ТУТ ДЛЯ СЕБЕ ЗНАЙДЕТЕ, БУДЕ ДЛЯ ВАС КОРИСНОЮ ТА ЦІКАВОЮ.

четвер, 2 березня 2017 р.


Як абітурієнту перевірити, чи зареєстрували його на ЗНО: корисні поради

  • До завершення реєстрації на ЗНО залишається рівно півмісяця. Ті, хто надіслав реєстраційні документи для участі у ЗНО, на сайті УЦОЯО можуть за допомогою спеціального сервісу перевірити, на якому етапі опрацювання ці документи. 
  • "Реєструючись, кожен учасник має подати, окрім фотокартки, копії паспорта, а також реєстраційну картку. У ній вказуються, зокрема, обрані предмети для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, інформація про місто, де учасник складатиме тестування, про необхідність додаткових умов для проходження ЗНО. Реєстраційна картка формується в онлайн-режимі. І коли вона вже згенерована, абітурієнт отримує реєстраційний номер, — розповідає Експрес-онлайн Ольга Стрелюк, заступник директора Українськогo центру оцінювання якості освіти. — Саме його потрібно ввести на сайті УЦOЯО, обравши рубрику "Перевірити стан реєстрації". А далі — "Стан опрацювання реєстраційних докуменнтів ЗНО-2017". Дані про стан реєстрації будуть доступні лише після того, як пакет сформованих документів майбутнього абітурієнта уже надійде поштою у регіональний центр оцінювання якості освіти.
  •  "Ввівши на сайті УЦOЯО реєстраційний номер, можна побачити, відмовлено чи невідмовлено у реєстрації, — каже Ольга Стрелюк. — У такий спосіб можна швидше дізнатися про відмову у реєстрації і, не чекаючи останнього дня реєстрації, сформувати по-новому комплект реєстраційних документів". В останні тижні реєстрації для участі у ЗНО обробка документів, як зазначають в УЦOЯО, може тривати довше. Тому інформація про стан опрацювання документів може відображатися лише через 10 днів. 
  • Нагадаємо, до завершення реєстрації для участі в ЗНО залишається півмісяця. Подати документи можна ще до 17 березня.

Немає коментарів:

Дописати коментар